Spørgehjørnet

Deleted Tattoo tilbyder dig og din tatovering et nyt og frisk look.

Du skal altid være velkommen til at kigge ind i en af vores klinikker og hilse på en af vores dygtige og profesionelle behandlere.

Har du en “tus” der ikke længer passer ind, er falmet eller bare ikke godt nok lavet – så står der selvfølgelig også en proff tatovør til din rådighed.

Nu har du chancen for både at få fjernet den tatovering du ikke længere er glad for – eller få den bleget med henblik på et “cover up”, så kan du  igen få en flot ny tattoo der “shiner”.

Du er nu i direkte kontakt med en professionel tatovør der både ved hvordan man laver de fedeste tattoo´s, men også ved hvordan de kan fjernes igen.

 

Inden vi starter en laserbehandling 

Vi tager altid et billede af den tattoo der skal have behandling – så har du altid har mulighed for, at følge med i udviklingen.

Når vi har aftalt præcis hvad du gerne vil have gjort ved din tatovering, så fortæller vi dig om den specifikke fremgangsmåde vi vil benytte under netop din behandling. Vi er nu klar til du kommer tættere på dit mål.

 

Gør det ondt?
Mange spørger om det gør ondt når laseren rammer huden!

Alle er enige om det gør en smule ondt, og sammenligner i øvrigt laserstrålen med et “svirp fra en elastik” 🙂

 
Nogle farver er sværere at fjerne end andre. 
Hos Deleted Tattoo benytter vi specielle lasermaskiner der effektivt kan fjerne de fleste farver på din tatovering.

Nogle farver er sværere at fjerne end andre….

Sorte og røde tatoveringer er de nemmeste at fjerne. Orange, gul, pink, lilla, brune, og andre nuancer er lidt sværere at fjerne.

De sværeste farver at fjerne er lysegrøn, lyseblå, og krikand/turkis.

Ældre tatoveringer kan fjernes med færre behandlinger end nyere tatoveringer.

En sort blæk tatovering der er 10 år gammel, kan tage en eller to behandlinger mindre end en 1 år gammel sort tatovering.

En 20 år gammel tatovering kan tage to til tre behandlinger mindre end en 1 år gammel tatovering.

 

Er der en efterbehandling?
Der skal gerne gå 5-6 uger mellem hver behandling.

Efter en behandling er det en god ide og drikke rigelige mængder vand.

Du vil opleve det vil klø de første 3-4 dage. Du må aldrig klø på det behandlede område, men komme isterninger, frosne ærter eller lignende på – det vil tage kløen.

Følges den “aftercare behandling” du får på klinikken efter hver behandling, kommer der ikke ardannelser.

Sørg for at undgå hårde vand stråler med højt tryk sprøjtes direkte på det behandlede område.

Barbering, solbadning,  boblebad og swimmingpool anbefales ikke, før alle blærer og evt skorpedannelse er fuldstændig helet.

Efter en måneds tid kan du igen være ude i solen, men med en smule solcreme på det behandlede område. Det behandlede område har dog bedst af at få ro til at læges.

For ardannelse er risikoen mindre end 5% og arrene vil typisk komme, hvis såret ikke har fået den rette pleje eller er blevet overbelastet under helingsperioden.

Skulle der komme lidt ar efter behandlingen, vil disse typisk forsvinde i løbet af et år. Man kan også påfører sig ar, der stammer fra tatovørens nål, og ikke fra laserbehandlingen.

 

Birkvirkninger og Risici
Næsten alle klienter vil opleve nogle hævelser, rødme og/eller små blærer. Det er en del af den normale helings proces.

Når det klør på området, skyldes det at kroppen frigiver histamin når kroppen udskiller den spaltede farve, og dette medfører en form af kløe.

Hvis du oplever det klør må du ikke klø på tatoveringen. Brug isterninger, frosne ærter eller andet koldt omslag på området i 5-10 min.

Hold det behandlede område rent og tørt mens det heler. Rengør området forsigtigt med sæbe og vand, og dup det tørt.

Fortsæt med dine normale dagligdags aktiviteter, og vend tilbage til din næste session på det planlagte tidspunkt. Du er et skridt tættere på at have din tatovering fjernet!
Forløbet omkring blegning eller fjernelse af din tatovering er enkel.

Deleted Tattoo sørger for at yde den bedste service til dig, og vi indestår selvfølgelig for vores medarbejderes høje faglighed.

 

Herunder kan du se et typisk forløb ved laserbehandling.

Når først beslutningen er taget, vil de fleste gerne vide lidt om pris.

Typisk får vi et billede af din “tus”, så vi kan vurdere om der er “besværlige” farver i, eller ej – og herefter vil du så få et prisestimat fra os.
Du modtager en tid til første behandling i et af vores centre i nærheden af dig.Efter grundig instruktion påbegyndes din første behandling. Du vil få instruktioner om hvordan du skal forholde dig mht. reaktioner, og hvilken creme du skal bruge.

Lige efter din første behandling, bliver din hud ømfindtlig.

Vi prøver at laserbehandle så blidt som muligt, men din hud vil reagere på behandlingen – typisk med svie og kløe. Vi anbefaler salve og f.eks. frosne ærter til lindring.
Når første behandling er overstået, og behandlingsområdet har fået den fornødne ro og hvile, er du klar til efterfølgende behandlinger hvis dette skulle være nødvendigt. Det er selvfølgelig en stor forskel på om du skal have fjernet din tus helt eller blot have den bleget.

HUSK! Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.