Om os

Deleted Tattoo ligger ikke kun fokus på det teknologiske udstyr og laserteknikken ved fjerning og blegning af din tatovering – vi bruger professionelle tatovører med eget studio som sikrer dig et højt kvalitetsniveau. Vi tilbyder dig en effektivt og gennemført resultat ved en laserbehandling af din tatovering, samt en forundersøgelse med en gennemgang af helt præcist hvad der skal ske under din behandling. Som tillæg tilbyder vi dig grundig instruktion af behandling og efterbehandling.

Deleted Tattoo blev grundlagt i 2010, og har gennemgået en lang fase for at kunne “finpudse og tilpasse” sig den moderne kunde og den nutidige tatovørshop.

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for din tilfredshed og sikkerhed. Derfor har vi valgt at videreuddanne din allerede professionelle tatovør – så du ikke bare får den gode behandling du er vant til, men også af samme person.

Deleted Tattoo er en moderne forretning. Ligesom vi benytter os af de bedste muligheder for at yde den bedste service, benytter vi os også af de bedste muligheder for at udbrede vores tilbud til alle – nemlig franchising.

Vores Klinikker ligger altid i samme lokale som din foretrukne tatovør. Vi er nemlig en “B2B-løsning” for tatovører med eget studio.

Vi har dermed gjort det særligt nemt for dig, du kan blege din eksisterende tatovering, eller få den helt væk.

Mulighederne er mange hos Deleted Tattoo.

Vi finder den bedste løsning til dit behov.

 

slogan-vector

 

 

 

Deleted Tattoo byder jer velkommen i vores Klinikker.